Zorgdebat

Nieuws van het front: samen met Zorg Geen Markt en met hulp van onder andere Abva Kabo, CNV en FNV Vrouwenbond gaan we proberen een zorgdebat te organiseren waar u, eerwaarde lezer, de politici aan de tand kunt voelen. Ook een goede plek om kennis te maken met allerlei initiatieven verwant aan onze club.

Hier de tekst, knip en plakt het voort naar al uw vrienden en collega’s! ~AR

Kom naar het grote zorgdebat ‘Kiezen voor zorg’ op vrijdagavond 28 mei

Welke kant moet het op met de zorg? Met de verkiezingen in aantocht lijkt het vooral te gaan over hoe er bezuinigd moet worden. De keuzes die daarbij gemaakt worden zullen bepalen hoe onze zorg er uit gaat zien. Is marktwerking werkelijk hét middel tegen verspilling? Moeten we schrappen in het pakket? Dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten? Wie moet het voor het zeggen hebben in de zorg?

Over deze en uw vragen gaat het grote zorgdebat waarvoor we alle politieke partijen hebben uitgenodigd. Het debat wordt georganiseerd door AbVa Kabo FNV, CNV Publieke zaak, FNV Vrouwenbond, comité Zorg geen Markt en GGZ laat zich horen. Ook ouderenbonden(PCOB), CG-raad, huisartsen en diverse actiegroepen zullen een bijdrage leveren. Het debat is bedoeld voor alle zorgwerkers en gebruikers van de zorg.

Grijp nu uw kans om u rechtstreeks te richten aan de politieke partijen en hun te laten weten wat u belangrijk vindt in de zorg. Uw stem telt mee, dus laat hem horen. Tijdens het debat zullen vragen uit de zaal en/of vooraf ingediende vragen als leidraad dienen. Margo Trappenburg, Evelien Tonkens en Doeke Post hebben we gevraagd de thema’s kort in te leiden.

Voor meer informatie en aanmelding:

http://www.zorggeenmarkt.nl/bericht/44257 . Bij uw aanmelding kunt u ook een vraag opgeven die u graag in het debat behandeld wilt hebben.

Wees er snel bij!

Stuur deze mail vooral door naar collega’s, kennissen en vrienden die sterk betrokken zijn bij onze zorg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s